Nieuws

Wees welkom!

In het pand aan de Schermeerstraat 9 wordt er weer regelmatig iets georganiseerd door de verschillende gebruikers van het pand.

Wil je ook iets organiseren? We horen graag van je!

Ieder jaar organiseren wij (’t Honk) de Wandelvierdaagse in Stompetoren, meestal begin juni. De afgelopen 2 jaar was het door de corona maatregelen niet mogelijk om een Wandelvierdaagse te organiseren. En helaas zal er ook dit jaar geen Wandelvierdaagse plaatsvinden, o.a. door een tekort aan vrijwilligers. Volgend jaar slaan ‘t Honk en Dorpshuis De Hoeksteen de handen ineen en zal er weer een mooie Wandelvierdaagse in Stompetoren zijn! ‘T Honk zoekt nog veel vrijwilligers om ons team te komen versterken, o.a. voor de vrijdagavonden, Halloween en de Wandelvierdaagse volgend jaar. Geef je op via het contactformulier!

Wat een feest was het vrijdag 13 mei in het dorpshuis! 65 kids hadden een super gezellige disco-avond, in samenwerking met ’t Honk. Applaus voor de geweldige DJ’s en de enthousiaste vrijwilligers! Op naar het volgende evenement!

Krantenartikel Noord Hollands Dagblad van 2-2-2022

De gevelborden zijn er! Weer een mooi stapje voor ons dorpshuis. Word nu lid* en doe in de nabije toekomst mee met diverse activiteiten die gehouden gaan worden! Contributie € 7,50 per jaar. Wil je met je vereniging lid worden dan bedraagt de contributie € 12,50 per jaar. Zaalverhuur is alleen mogelijk voor leden. Bedrijven betalen een ander tarief, stuur voor meer informatie een email naar info@dorpshuisstompetoren.nl

* vul het contactformulier in met onderwerp “ik wil lid worden

Vanaf begin 2022 houdt de Dorpsraad haar bestuursvergaderingen in dorpshuis De Hoeksteen. (Zie Evenementen onder Activiteiten voor de data in 2022)

Voldoende plek en van alle gemakken voorzien.

Ook gebruik maken van onze ruimten?

Wordt lid van onze vereniging!