Nieuws

Wees welkom!

In ons dorpshuis wordt regelmatig iets georganiseerd door de verschillende gebruikers van het pand.

Wil je ook iets organiseren? We horen graag van je!

Vereniging van het jaar 2022!

Heel erg vereerd zijn we met deze onderscheiding van het Slootenfonds

en deze geweldige financiële bijdrage voor het Dorpshuis!

Het Slootenfonds komt voort uit de erfenis van Klaas en Geertje Slooten, de voormalige uitbaters van café De Vriendschap in Driehuizen. Bij testament hebben zij hun hele vermogen nagelaten aan de gemeenschap van de Schermer. Het was de wens van Geertje Slooten-Schreuder, dat een deel van die nalatenschap zou worden aangewend om personen en instellingen te ondersteunen, die een vrijwillige bijdrage leveren aan de samenleving in de Schermer. Met steun van de gemeente kan het Slootenfonds elk jaar de vele vrijwilligers uit de Schermer een hart onder de riem steken.

Zaterdag 15 oktober 2022 is het nieuwe biljart geplaatst in Dorpshuis de Hoeksteen.De gevelborden zijn er! Weer een mooi stapje voor ons dorpshuis. Word nu lid* en doe in de nabije toekomst mee met diverse activiteiten die gehouden gaan worden! Contributie € 7,50 per jaar. Wil je met je vereniging lid worden dan bedraagt de contributie € 12,50 per jaar. Zaalverhuur is alleen mogelijk voor leden. Bedrijven betalen een ander tarief, stuur voor meer informatie een email naar info@dorpshuisstompetoren.nl
* vul het contactformulier in met onderwerp “ik wil lid worden

Vanaf begin 2022 houdt de Dorpsraad haar bestuursvergaderingen in dorpshuis De Hoeksteen. (Zie Evenementen onder Activiteiten voor de data in 2022)

Voldoende plek en van alle gemakken voorzien.
Ook gebruik maken van onze ruimten?
Wordt lid van onze vereniging!